Må bra

Idag har jag bara ägnat mig åt må bra-aktiviteter nästan. Man kan kanske inkludera betala räkningar och handla mat i det också.
Men i övrigt så har svettframkallande promenad i solen, varm dusch, rena kläder, lukta gott och gegg i fejan stått på schemat. Läsa böcker och äta glass också. Sånt njuter jag av.
Sen ska jag bädda rent i sängen och gosa ner mig där under duntäcket med rosiga och varma kinder (får det av motion).

Jag har kommit till en viktig slutsats i helgen (eller erkänt det ordentligt iaf): Jag måste börja ta hand om mig, må bättre. Klarar jag det inte på egen hand snart, så får det fan bli hjärnskrynklare och droger typ. Så är det...

/C

---{}---

Naturbegåvning?

Satt bredvid tjejen som oftast sjunger sopransolon på övningen i dag. Hon är jätteduktig och har en fin röst. Tror att hon är skolad om jag inte minns fel. Hon frågade mig om jag var det idag, för att jag sjöng fint och det lät så!
Lite kul och skryta måste man ju få göra ibland. Faktiskt. Iaf om en sån sak. Jag har aldrig tagit en sånglektion i hela mitt liv och har bara sjungit i kör regelbundet de senaste åren. Naturbegåvning helt enkelt :)

/C

I winamp och medyl till: Sheryl Crow - Good Is Good

---{}---

På dumburken

Har just kollat på Svenska dialektmysterier och skrattat gott och igenkännande åt avsnittet om Norrland :-D
Även om jag själv "bara" är från södra Norrland och man är i Blattnicksele i programmet, så känns det ändå igen ganska mycket. *schvuuu*

Jag gillar svt:s hemsida och att man kan titta på många av programmen via nätet. Ska nog titta på Antikrundan sen, eller kanske i morgon om jag inte får för mig att jag ska städa som jag borde.
Jag älskar Antikrundan förresten! Varför vet jag inte, men jag gillar iofs histora väldigt mycket och fascineras av gamla saker och dess historia också. Sen är det ju spännande att se hur tanten reagerar när hon får höra att den antika tesilen egentligen är en billig kopia och att farbrorns snusdosa är enormt sällsynt och kan gå för säkert 20 000 kr på en auktion.
Ja, jag är en nörd and proud of it!

/C

---{}---

Jaha ja...jag hade tydligen en liten svacka där igen. Känns lite bättre nu.

Fast jag fryser och luktar svett efter min promenad. I'm such a sexbomb!
Ska hoppa i duschen, sätta på mig rena kläder. Sen ska jag laga lite mat, slappa i soffan och fundera på vad jag ska göra med livet.

/C

---{}---

Insomnia

Sitter här och känner mig lite sorgsen. Är inte sömnig, trots att jag varit vaken sen ganska tidigt och flängt på kurs osv.

Läs mer >>

---{}---

Ord

Läste dessa ord hos Lena

Sometimes we put up walls.
Not to keep people out,
but to see who cares enough
to knock them down.

Så sant...

/C

---{}---

Skräp!

Skit också!
Har jag någonsin gnällt på att saker och ting alltid ska jävlas? Japp. Och det verkar ju inte direkt slå fel...

Läs mer >>

---{}---

Hinder

Läs mer >>

---{}---

I afton dans

I Winamp just nu: David Gray - The One I Love


Det suger att vara arbetslös :(  För då är det så svårt att göra sånt här.

---{}---

Framtiden?

Det är kallt. Snöar gör det också. Trevligt, förutom mina kalla tår.
Har funderat på att köpa en vetevärmare. Ni vet, en sån där påse med vete i som man kan micra och lägga i sängen eller på trötta axlar. Japp, tantvarning, men vad fasen. Är man kall om tårna så är man!

Läs mer >>

---{}---

Schizo om ålder

Pratade just med M, som bidde lite äldre och tackade för min present. Det gjorde mig glad och ledsen på samma gång. Konstig känsla. Men mest glad den här gången iaf. Jag tycker att det är skoj att ge bort presenter. Nåja, jag är ganska van vid mig själv och mina reaktioner efter snart 30 år nu.
Uscha, snart kan jag inte längre säga att jag är tjugonånting heller. Ytterligare en ve och fasa! Jag känner mig dock inte så gammal som jag är. Verkligen inte. Mentalt har jag fastnat vid ≈25 och det känns det jättekonstigt att säga att man nästan är 30.
Jag minns året när jag nog skulle fylla 28 tror jag och man fick sin nya jobbalmanacka i början av året. Jag satt och fyllde i födelsedagar och såna fasta datum och av någon anledning fyllde jag i min egen också "Jag 22 år". Bläddrar tillbaka och ser vad jag skrivit! 22 alltså. :)
Hmm, jag ligger liksom några år efter min egentliga ålder hela tiden.
Samtidigt kan jag känna mig så jävla övermogen ibland också. Klok och vettig så att man nästan kan kräkas.

/C

I winamp just nu: Sophie Zelmani - Time to kill

---{}---

Kalla tår och andra fasor

*Brrr* Usch vad kallt. Mina tår är som isbitar. Undrar varför det känns kallare när ligger så här runt nollan och inte när det är typ 7 minus? Kanske för att det är fuktigare, det tror jag iaf.
Men det är iaf otrevligt att frysa, fast jag är tacksam för att åtminstone fingrarna är varma. Sitter och funderar på te eller varm choklad.

Ve och fasa. Jag var med på tv i går förresten. I typ 5 sek, men det räcker och blir över ändå. Finns det något som är värre än att vara med på foton, så är det att vara med på tv. Och jag tänker inte sätta ut länken till reportaget här, så det så! Ha!

Nåja, snart dags för Commander in Chief på fyran. Men jag surar för att jag käkade upp min choklad redan i går och popcornen är slut också. Mitt eget fel naturligtvis, men man kan få sura lite iaf för att man är en sån gottegris och alltid svullar i sig allt på 2 blankt :)

/C

---{}---

Svacka

Är lite ur form...

I går låg jag mest och läste. Knäppte inte ens på datorn och i dag dröjde det många timmar innan jag hamnade här. Har helt enkelt ingen lust, med nått. Kämpar verkligen för att få det ur systemet, men saknaden är som en stort hål innuti och det suger energi.

I kväll blir det nog sängen tidigt. Sov väl kanske 2-3 timmar i natt, upp och sjunga tidigt, så jag är lite smått trött nu. Endast därför jag hamnade här, soffan var livsfarlig. Höll bara på att somna hela tiden.
Får försöka komma ihåg att spana in lokalnyheterna på tv i morgon också, av någon anledning var både fyran och svt väldigt intresserade av aktiviteterna i kyrkan i dag. Usch, det som inte är nått kul att vara med på tv...

/C

------------------------
Var visst på svt redan i kväll. Missade dock nästan hela reportaget. 21:15 nästa....

---{}---

Bläää

Fredag idag. Och?
Jag ska inte göra ett piss...och det är T R Å K I G T !  :-(

Nån frivillig till film och popcorn i soffan?

Nähä...gör det väl själv då. 

/C

---{}---

Geni?

Oj! Jag är förvånad.

Läs mer >>

---{}---

Bara lite

Tänker han någonsin på mig? Finns jag i hans medvetande?
Jag vet att det är en fåfäng tanke, men tänker den ändå. Jag vet att jag tänker så för att jag har så svårt att acceptera, att det fina varma som jag känner är bortkastat. För det finns inget sorgligare.
Kan han någon gång känna att det är synd? Synd att det finns någon som älskar så i onödan? Önska att han skulle känna något eller att jag vore någon annan...

Saknar han mig ens en gnutta, någon gång? Bara lite?

/C

---{}---

Skitrygg!

Undrar om man kan amputera? Är måttligt less på den just nu.
Har haft ont i flera veckor. Finns inte så mycket att göra annat än att röra sig och vänta ut skiten. Vanliga mes-värktabletter, typ ipren som man får rådet att käka, hjälper inte ett skit.

Man blir grinig av att ha ont hela tiden...

/C

---{}---

Veckan

Blir en vecka med ganska fullt upp. Skönt!

Förra veckan var lite jobbig. Seg. Lång. Ledset. Inget som hände. Ett enda stort antiklimax efter nyår kändes det mest som.
Men den här veckan ska jag pyssla med några ansökningar som ska iväg, jag har nått möte, kören kör igång igen.

Jag måste upp till universitetet en sväng också. Måste kolla om resultatet på tentan kommit och fixa ett användarkonto på biblioteket.
Det måste man visst ha ett för att kunna anmäla sig till tentor via webben. Och det måste man för att få skriva. Sicka nymodigheter. Så var det minsann inte på min tid! :)

/C

---{}---

*biiip*

I dag var *biiip* här och hälsade på mig en stund. Lovade att jag skulle cencurera lite ;)
Det var trevligt. Rent kötsliga begär, ja typ *biiip* och sånt ni vet, drabbas även den finaste av flickor av ibland. Alltså även jag.
*Biiip* ställde snällt upp. Han var väl inte direkt nödbedd om vi säger så.

Jag är nog lite konstig.
Känsligast och så som jag kan vara, alla känslor som jag fortfarande bär på, trots det kan jag *biiip* endast för *biiip* skull. Om ni fattar. Faktiskt. ♦

/C

♦ Av hänsyn till de inblandade samt känsliga läsare, har texten ovan cencurerats.

---{}---

Enkelt

Ahh. Sitter här nyduschad, iklädd morgonrock. Har bäddat rent i sängen. Det är så skönt att ren krypa ner i nya, rena sängkläder...

Enkla njutningar är bra.

/C

---{}---

Kunde inte låta bli!

I nödfall får det bli nudlar och havregrynsgröt några dagar, för jag kunde bara inte låta bli! Lite lyx måste väl en flicka få unna sig, eller?!

229 kr, som hittat. Nu är det bara att vänta och se hur postgången är från Hongkong. Om allt går bra, så är ni välkomna att sniffa på mig om sisådär en 7-10 dagar.
Usch vad länge, ändå skickat med airmail ju. Undrar just vilka omvägar det planet tar? :)

/C

---{}---

Lukta gott

Jag har hittat den! Min nya parfym...

Luktar mumma!


*Dreglar lite lätt* Undrar om Catarina varit en tillräckligt snäll flicka? Eller snarare om plånboken tillåter. Mycket frestande att klicka på strawberrynet.com just nu.

Någon som vill bli min rike, generöse älskare?

/C

---{}---

Krångel

Vad allt ska krångla då. Jag är en så jäkla krånglig person alltid. Jämt!
Läs mer >>

---{}---

Ljud i skällan

Musik!

Jag har börjat lyssna på musik så smått igen. Kom på det bara så där. Jag har faktiskt inte lyssnat på musik nästan alls den senaste tiden. Jag som alltid, alltid lyssnat förr. Kunde inte ha det tyst. Musik är och har alltid varit ett livsnödvändigt måste för mig.
Men på något sätt har sorgen i mig velat att det skulle vara tyst ett tag. Jag har inte haft någon lust att höra något alls. Så ingen musik har kommit ut högtalarna här hemma.
Sjungit har jag ju iofs gjort, men det är inte riktigt samma sak som att bara lyssna och nynna med.

Välkommen tillbaka!

Winamp just nu: Elin Sigvardsson - Where to Start

/C

---{}---

2005

Nej, det blir nog ingen krönika över 2005. Finns inte så mycket att säga.

Första halvan av året var till stor del väldigt bra. Privat mådde jag kanon, träffade M i februari. Våren och sommaren var de bästa jag haft på väldigt länge.
På jobbfronten sög det. Allt var mer eller mindre kaos och jag tappade sugen totalt och mitt vikariat förlängdes inte. Det var en lättnad, samtidigt som det var jobbigt.
Sista delen av året (höst + vinter) har bara varit jobbigt. Arbetslös, ingen M att somna och vakna upp med längre.

Så det blir svårt att betygsätta ett år som både innehållit så många trevliga och fina stunder, som de allra tråkigaste. Det går bara inte.

Så 2005 är dött, länge leve 2006!

/C

---{}---

Nyårsafton

Hmmm...jag har funderat lite på att skriva om året som gått. Det tar emot.
Tar den om nyårsaftonen först istället.
Läs mer >>

---{}---

Trötter

Kanske kommer det någon form av årskrönika eller nått sånt käckt i morgon, om jag har lust. Det är ju lite tradition att man ska sammanfatta året som gått och ge något slags betyg.
"Hur var nu 2005 egentligen?"

Men inte nu. Nä, nu är jag trött i ögat. Ska faktiskt gå och lägga mig i min säng och läsa lite för att sen nanna. Kors i taket och det snöar i helvetet osv.
Kvart över midnatt och jag ska sova? Är jag sjuk?! Nej, inte mer än vanligt iaf, bara trött.

/C

---{}---