Working class woman

Första blogginlägget från jobbet. Ja du läste rätt - jobbet!

Har fått ett 3 månaders vikariat på Hammarö och började i fredags. Synd att det bara är vik, men bättre än inget iaf. Lön är garanterat bättre än a-kassa iaf :D
Och så slipper man sugiga AF som bara krånglar hela tiden. Tjoho!

Nåja, nu ska jag snart åka hem. Är jättetrött nu, eftersom min dygnsrytm inte gillar kontorstider riktigt än. Misstänker att det kommer att bli lite lättare att sova i natt.

/C

---{}---

Svårt att komma i säng och sova...

---{}---

Mycket nu och inte

Händer en del....faktiskt ganska mycket. Eller så verkar det så för att jag inte är van.

Men iaf...jag har ingen lust att skriva så värst just nu, så därför låter jag bli. Återkommer väl med ord när de flödar igen.
Annars så vet ni som vill veta var jag finns. En lur eller ett tangentbord bort.

/C

---{}---

Grannar och idioter är ofta samma människor

I natt kom jag väl i säng rätt sent som vanligt. Hade lite svårt att somna också, men lyckades till slut.

Plötsligt vaknar jag helt förvirrad och fattar inte vad som händer. Efter en liten stund har jag vaknat till så pass att jag vet var jag är och jag förstår varför jag vaknat, när jag hör oväsendet från våningen ovanför. Men vad tusan är det som låter?!
Jag ser mig omkring och det är fortfarande mörkt ute. Jag kollar klockan och den är tjugo i sex. Så lyckas jag placera vad det är för ljud.

De satans idioterna dammsuger! Klockan tjugo i sex en lördagsmorgon!

Hur kan man tro att det inte hörs och att det är en jättebra idé att dammsuga sitt sovrumsgolv, dvs grannens sovrumstak, tjugo i sex på morgonen?!
När de stängt av helvetesmaskinen, börjar de bröta med något annat och jag dunkar ilsket i väggen, som den svensk jag är.

Sen blev det knäpptyst vill jag lova! *mouhaha*

/C

---{}---

Ståpäls

Har smågluttat på OS-invigningen. Oftast är det mest en massa blaj med dansare och annat trist, men insmuget brukar det ju vara en och annan riktigt häftig grej också.

I år var höjdpunkterna den stora höjdhopparen samt avslutningen med Pavarotti.
Jag är inte så värst mycket för opera, men han är stor (på fler än ett sätt) och den arian är så vacker att man får rysningar och ståpäls på armarna.
Så det var en riktigt mäktig början på OS.

/C

---{}---

Segt aktiv

Idag har varit en seg dag. Somnade sent och klev därmed upp sent. Vilket gör mig seg.

Men jag är iaf på ett ganska gott humör och har faktiskt pysslat ihop hela 3 jobbansökningar som jag har skickat iväg.
T o m långt före sista ansökningsdagen! Och det är verkligen kors i taket för mig som annars gör saker i sista minuten oftast :)

Hade jag hittat fler intressanta jobb att söka, så hade nog fler ansökningar gått i väg idag. Men det är så klent med jobb som passar min profil. I perioder finns det inte mycket. Nåja, det löser sig med lite tid.

/C

---{}---

Nattliga filosoferingar

Djupt, djupt, djupt. Skrivet av saknad...
Personligt. Och en aningens bittert. Och långt.

Läs mer >>

---{}---

I dag

I dag har jag klippt mig. Igen. :)
Hur skönt som helst. När jag har håret så kort som jag har nu, så måste det klippas ganska ofta, annars ser jag rent för jävlig ut. Faktiskt.
Det blir hopplöst att göra något vettigt med det alls. Så var 6-8 vecka måste jag klippa mig. Så det så.

Annars så har jag varit och handlat lite och nu håller jag på och bakar Chocolate Fudge Brownies, som inte blev av i går. Bild kommer kanske sen.
Sen blir det väl lite matlagning också. Blir nog något med ris, torsk, grönsaker, curry och mango chutney. Lite experiment alltså.

/C - kocken/bagaren

--------------------------
18:53
Ha! Jag är bäst på att baka. Det är ett faktum. Mina brownies kick ass!

---{}---

Ett helt år sen

I dag...

Ja, jag är sentimental. So shoot me!

/C

---{}---

Chocolate Fudge Brownie

*Dreglar lite lätt*
I morgon tror jag att jag ska testa att baka lite brownies!

Jag gråter lite blod för att Ben & Jerry's inte säljs här i stan, skulle bra gärna testa både den ena och den andra smaken!

/C

---{}---

Sug

Var länge sen jag kände suget, men nu skulle jag faktiskt kunna tänka mig att se hela 2 st filmer som går på bio just nu.
Ja, jag faller för tyckar-trycket och skulle vilja se:
- Brokeback mountain
- Walk the line

Fast skattkistan skramlar tom för tillfället :( Sen lär det ju säkert vara en och annan som kanske tänker samma sak i helgen.
Nåja, de kommer väl på dvd inom en snar framtid ändå. Men det kan vara mysig med bio ibland också (om man bortser från alla högpratande, mobilringande och allmänt hänsynslösa människor som ibland går på bio de med).

/C

---{}---

Torsk på Tallinn

Kan kanske bli en körresa till Tallinn i maj!

Bara kanske, för att det verkar som att det är ganska många som inte kan följa med och blir vi för få är det ju ingen större idé :-(
Blev Tallinn för att dit kan vi åka med buss och båt. Körledaren har bulle i ugnen, vilket vi redan gissat sedan några veckor nu, så flyg går bort.

Så vi får se hur det går. Men jag ska med om det blir någon, trots att det kommer att kosta mig en slant. Nu har jag iaf något att önska mig i födelsedagspresent, dvs resebidrag då.

/C

---{}---

Överskattat med sömn?
Nja, kanske inte. Men det är skit när sömnrytmen är helt ur fas. Hela jag är fan ur fas med det mesta.

Läs mer >>

---{}---

Fordon

Mitt fordon är nu klart för avhämtning, allt enligt mail från min verkstad. Lite kul formulering. Fordonet klart. Varför inte bilen? Det är ju ändå en bilverkstad :)
Nåja, ska åka och hämta pärlan nu iaf och se hur fattig jag blir på köpet.

/C

---{}---