Det är fredag, helg igen då. Och jag är lika dum som vanligt, verkar ha fastnat i vinkelvolten.

Saknar honom som fan...

---{}---

Just nu är kommentarsfunktionen bortplockad.
Får så himla mycket spam för tillfället och får inte min anti-spam funktion att funka riktigt...
Fast ni saknar den nog inte iaf :-p

Nåja, lägger nog tillbaka den om ett tag och ser om spambotarna har gett upp hoppet.

/C

---{}---

Status idag: Lite bättre... 

Fast ledsenheten från i går satt i hela förmiddagen. Fröken dramaqueen.
Men just jobbiten känns så tung. Dvs att inget riktigt ha. Dessutom trivs jag så bra där jag är nu och det suger, fast det är trevligt på samma gång liksom.
Vi fikade och jag fick blommor av mina kollegor idag eftersom de hade missat gårdagen lite. Så det blir till att släpa med sig 2 buketter tulpaner i morgon. Lite trist att lämna dem här utan att ha fått njuta av dem. De lär ju vara vissna när jag kommer hem annars.

För i morgon bitti så drar jag till Norrland några dagar. Kom på att jag nog inte sett mina föräldrar på 1½ år nästan! Jag har liksom inte haft tid eller råd att åka och de är aldrig hit heller så. Men men....jag klarar ju mig själv, även om det är kul att se dem ibland. Plus resten av "packet".
Men det ska bli kul. Laddar kamerabatterier nu, så att jag kan fota lill-tjejen hos bror. Ska ju vara stolt faster och inspektera det senaste tillskottet till familjen på söndag. Lilla Signe :-)

Men nu ska jag packa!
Efter lite sökande så lyckades jag hitta den resväska som jag hade tänkt mig. Insåg att jag var tvungen att köpa en idag, för att jag inte hade något att packa i om jag ska ha med kläder för mer än ett ombyte typ. Har bara ryggsäck annars, en jättetrunk som dessutom är ful som stryk samt en resväska med trasig dragkedja. Det funkar liksom inte...

/C

---{}---

Från bra till anus på en grisblink

Egentligen en bra dag på det stora hela. Några som kom i håg min födelsedag iaf, trevlig lunch, hår snaggat, blommor, present och lite sånt. Jag borde inte klaga...men dagen slutade inte så bra ändå. Den slutar pateiskt, som bara jag kan få till det.

Jag blir så trött. Började med att jag blev lite stressad, då lite missförstånd gjorde att sambo-exet stod och väntade på att jag skulle komma hem när jag betalde frisören och inte ens hade hunnit handla fika än. Jag blev stressad och stress + trötthet gör ingen Catarina glad och munter. Väl hemma så blev fikan väldigt kort och jag blev lite grinig för det.

Sen ringde de från jobbet som jag sökt och jag hade så klart inte fått det. Jag var deras andra val, av de 5 på intervju, och det gjorde det ju ännu svårare att ta. Det verkar fan aldrig bli min tur!! Blir så ledsen.

Och när jag blir låg så kommer tankarna och saknaden. Minns min förra födelsedag. En trevlig dag med nån jag tycker om. Nån som tog min hand för första gången.
Och jag är så trött på den. Tomheten.
Och att jag kan sakna någon som uppenbarligen inte ens bryr sig så mycket att han kan ringa mig på min 30-årsdag. Så tack för ingenting, Mikael!
Man kan undra varför jag fortfarande ens tänker på dig? Men det gör jag. Jag tycker ju fortfarande om dig, ändå!
Korkad som jag är. Så jävla dum i huvudet, men jag kan inte låta bli. För hjärtat skiter högaktningsfullt i vad hjärnan tänker.

Önskar bara att du kunde ringa, så jag finge förlåta och gå vidare. Du var viktig för mig. Du betydde en massa och hade gjort det som vän också. Jag har menat varje ord, älskar dig och gör det fortfarande.
Men jag kan bara hoppas att du får ett trevligt liv då Mikael. Att du är nöjd med hur du handskats med detta. Att din "glömma att Catarina existerar"-teknik har funkat bra. Så är iaf en av oss lycklig...

Jag, bitter?

/C

---{}---

Swisch!
Så hade vips nästan en hel vecka till gått och jag har inte haft tid...eller haft tillräckligt med lust till att ta mig tid till att skriva kanske snarare.
Iofs har inte så mycket hänt egentligen. Jag jobbar på. Faktiskt riktigt kul just nu. Ovanligt för att komma från mig. Men visst, alltid är det nått man kan gnälla på och det är ju att man inte har något fast och det är ingen idé att rota sig tyvärr.
Men jag väntar besked om ett jobb i veckan och har sökt och ska söka lite andra, så det kanske rör på sig nån gång för mig med. Det är ju inte helt dött iaf.

Sen i veckan så kommer den "fruktade" dagen. Onsdagen. Den 22:a. Dags att sälla sig till skaran 30+!
Fan vad gammal man börjar bli. Bara att inse direkt och börja krisa liksom :)
Alltid något som jag är bra på iaf. Att krisa...
Som exempel: I det positiva med jobbet, så kom något mindre kul och det var att jag har upplevt helgångest de senaste veckorna!
Jag säger då det. Jag är inte riktigt klok. Men det var inget kul med helg helt plötsligt. Extra ensamt liksom...

Nåja, dags att krypa ner nu och hoppas att killet i näsan inte blir nån riktigt förkylning, det vore just en fin födelsedagspresent det.
Har ju klarat mig länge från sånt nu. Det är alltid en fördel med att leva eremitliv som arbetslös utan pojkvän, mindre bacillbesmittning.
Och ja, det där var en smula forcerad positivism från min sida ;) 

/C

---{}---

Oj!

Tiden springer iväg! Har inte skrivit på länge nu...och ska inte göra det nu heller egentligen, bara lite kort. Så att inte bloggen rostar ihop i glömska totalt.

Finns flera orsaker till det, men det ska jag skriva om en kväll snart. När jag känner att jag har tid att sitta här en stund och filosofera.
För nu borstar jag tänderna och ska snart sussa sött för att orka upp i morgon. Tidigt som fan!

Livet är hårt mot de mjuka.

/C

---{}---

Ny vecka

Jag har insett att jag nog aldrig kommer att tycka att det är speciellt kul att jobba!
Hatar verkligen att kliva upp på morgonen och veta att jag måste åka någonstans och vara tvungen att vara där hela dan. Kanske fånigt eller så har jag fel jobb. Fast jag vet inte vad jag skulle göra annars, som skulle göra att det kändes ok. Spelar liksom ingen roll även om jag har hur trevliga kollegor som helst eller om det är en dag med ok arbetsuppgifter, det suger iaf på något vis.

Eller så beror det på att jag inte känner mig så där våldsamt motiverad för tillfället. Det är svårt att göra det när man har ett 3 månaders vik utan chans till nått mer. Det är nog delvis det.
Det enda som är roligt är att mina vanor och dygnsrytm blir normala. Mår bättre av det. Och så att få lönen sen då :-)

Nu låter jag jättenegativ, men jag är nog mest bara trött och seg. Är en sån kvälls- och nattmänniska. Även om jag sover många timmar så är jag ändå sällan pigg om jag kliver upp 0630.
Dessutom är det enormt svårt att gå och lägga sig vid 22, som jag egentligen skulle behöva göra. Jag är inte trött då helt enkelt.

Nåja, färdiggnällt nu! För tillfället iaf :-p

/C

---{}---

Trött i mössan

Uj, uj. I dag är det segt i hela kroppen. Sömnbrist. Det är bara att inse, man börjar bli gammal! Jag måste ha 8-9 timmars sömn för att vara som folk nuförtiden.
I natt blev det inte i närheten av det. Kom inte hem förrän kvart över elva.
Var på vift till Gävle över dagen och kliva upp kl 5 och inte komma i säng förrän strax före midnatt är inte optimalt kanske. Plus sitta på ett tåg mest hela dagen är faktiskt rätt slitigt.
Och sen upp och jobba i morse...

Snart lunch nu, och mat nu lär inte göra mig piggare direkt *s*

Nåja, idag är det iaf fredag och jag ska smita från jobbet ganska så tidigt. Gör liksom ändå ingen nytta när hela kroppen mest skriker efter sömn.

Åka hem, slappa, äta lite mat, bädda rent i sängen och sen bara gosa ner mig och sooooooova!

/C

---{}---