Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - En sån där dag
 

En sån där dag

I dag har jag haft en sån där dag. Ni vet, när allt känns motigt fast man egentligen inte riktigt vet varför.

Fast det finns väl en massa orsaker egentligen och det oroar mig. Jag hoppas att det inte är sysslolösheten riktigt än.

Hade iaf en trevlig kväll i går. Tog bussen hem till M på kvällen. Han lagade mat medans jag latade mig. Mumsig lasagne blev det. Efter att vi proppat oss fulla med mat med rödvin till, så satte vi oss på balkongen och kollade in folk och lyssnade lite på Rhapsody in rock som höll till i Mariebergsskogen. Det är ju inom acceptabelt hörhåll i rätt vindriktning.
Jag sov kvar, så vi fick trängas i 90 cm bred säng. Det är mysigt att kramas, men kan väl inte påstå att jag sov speciellt mycket. Det är lite svårt när man måste ligga på sidan uppträngd mot väggen :)
M verkade iaf sova lite mer, vilket var tur eftersom han ju skulle jobba idag.

Efter att han kört hem mig i morse, har jag väl egentligen inte gjort nått vettigt alls. Har inte känt för att göra något heller, inte haft tålamod med nånting egentligen.
Jag lider av separationsångest. Det är inte kul alls. Jag har verkligen försökt, och enligt mig själv faktiskt lyckats ganska bra, att inte hänga upp hela min värld kring honom. Men det är en kamp, mest mot mig själv och mitt dåliga självförtroende. Jag har väldigt svårt att slappna av och våga vara riktigt lycklig och det är störande. En kombination av bagage och mig som person antar jag.
Jag vet bara att jag skulle ge mycket för att kunna släppa allt det där och kunna sluta tänka så mycket hela tiden. *suck*

Och återigen är klockan alldeles för mycket och jag kommer att sova alldeles för länge i morgon...

En djup
/C

  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.