Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - TGIF
 

TGIF

Thank God it's friday!

Fast för min del är det ju egentligen ingen större skillnad, men ändå :)

Nej, anledningen till min glädje är att min kompis I ringde tidigare och var i stan på besök. Hon bor annars i Östersund tyvärr. Hon och pojkvännen bor hos en annan kompis K från kören jag är med i.
De hade tänkt sig att käka lite kräftor i kväll och tyckte att jag och M skulle komma också. Så jag slog honom en pling på jobbet och hörde om han tyckte att det var en bra idé och det var det visst, förutom just att han inte äter kräftor då. Men det blir lite specialmat till honom, så löser det sig också.

Fick i uppdrag att åka på systemet och handla lite. Hmm, fredag eftermiddag.
Nåja, jag har ju tid på mig så det ska väl gå. Hoppas bara att ölen som M vill ha inte hinner ta slut bara. Annars så vet jag inte vad han ska ha. Jag kan inget om öl alls, eftersom jag inte dricker det. Även om M har som projekt att få mig att göra det. Tveksamt om det går, fast iofs så har jag börjat dricka rödvin så man vet aldrig :)

Nej, åter till köket och dammsugaren. Sen blir det dusch och så iväg!

/C

  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.