Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Hmmm
 

Hmmm

Gaah! Jag har rubriktorka. Fast helgen var förresten mysig och kräftor är gott.

Det var alltså riktigt trevligt i fredags med kräftskivan. Massa god mat och trevligt sällskap.
Lite lagom sent gick vi hem, nöjda och belåtna. Fast jag misstänker att M höll ut lite längre än han egentligen orkade för min skull. Såg att han blev glansig och trött i ögonen. Han hade ju jobbat hela dan först också.

Jag är väl inte världens festprisse direkt, men ibland kan jag känna att jag skulle vilja göra sånt oftare. Då och då kan jag t o m känna för att gå ut på krogen. Men privata, mindre fester är oftast trevligast.
Dessvärre har jag inte så många kompisar att umgås med här i byn, mina vänner bor lite mer utspridda. Sen har jag alltid varit sån att jag har några få nära vänner åt gången. Ibland kan jag sakna att ha en lite större, liksom ytligare umgängeskrets och lite fler kompisar som man bara kan ta en fika med och snacka lite skit här i stan. Men oftast så trivs jag som det är.

På lördag så kollade vi lite på wakeboard-tävlingen som var mitt inne i stan. Sen mat, rödvin och film i soffan. Och i söndags lite friidrott på tv och sen en promenad på Skutberget för att vi inte skulle bli totalt försoffade.

Det var min helg det och det är bara att konstatera att det är alldeles för långt till nästa.

/C

rubriks kub: tipps om du inte har rubrick kan du hyra en dvde det finns äventyr och actition och drama medmere medmera
embryo () (link) - 2005-08-08 - 14:56

  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.