Strict Standards: mktime() [function.mktime]: You should be using the time() function instead in /var/www/skutta.se/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98
 Ännu en blogg! - Skitgubbe
 

Skitgubbe

Vad irriterad jag blir på min chef!

Han är som han är och det bryr jag mig inte så mycket om, men att få höra av kollegan att han frågat om jag kommer ut på de provtagningar jag ska göra?! Det får han väl fråga mig om isf! Dessutom är det två månader kvar innan det måste vara klart. Känns ju fint att veta att han verkar tro på min förmåga att sköta det jag ska...not.

Det behöver inte daltas med mig som nån jävla unge. Tycker verkligen inte att jag har gjort mig förtjänt av det. Jag har utbildning på sånt han inte har en susning om och har jobbat i 7 år och är inte direkt nån nybörjare
Visst, jag kanske framstår som lite tillbakalutad och smått disträ ibland och det är väl sån jag är till sättet också, men det är min personlighet. Jag tycker inte att jag har gett honom någon orsak att misstro mig.

Fan vad arg jag blir! *grrr*

/C

Vilken irriterande gubbe! Slå honom med något hårt! Eller ännu bättre – sätt en post-it med föjande text på hans skrivbord/dörr/whiteboard: “Kom ihåg att boka tid för kondylom-utredning”. Så kan han stoppa upp provtagningarna nånstans. :-)
Fixig - 2006-11-04 - 18:14

  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.