Strict Standards: mktime() [function.mktime]: You should be using the time() function instead in /var/www/skutta.se/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98
 Ännu en blogg! - Gått i ide
 

Gått i ide

I dag är dan före dan före dopparedan och som jag har väntat på den här dan i flera veckor nu!

För från i eftermiddag så är jag ledig i över 2 veckor. Inget jobb igen förrän 8 januari nästa år och gissa hur skönt det är då!
Det har inte varit någon lugn och skön nedtrappning inför jul här på jobbet då direkt. Mer än nånsin att pyssla med och jag är S L I T E N.
Har inte haft ork att skriva eller ens knäppa på datorn på kvällen. Har bara ägnat mig åt väsentligheter som ex. sömn, mat och pussar.
Så därför är det extra skönt att det är helg nu även om jag har lite ångest över att jag inte riktigt klarat av allt som jag borde, men det får jag ta.

Nu ska jag bara avsluta nån sak, sortera in en massa i arkivet och städa rummet, vattna blommorna och lite sånt idag. Känner att det är ungefär vad jag mäktar med just nu. Får återkomma med nya krafter efter semestern helt enkelt.

Pojkvännen ska iaf handla all julmat idag, så det slipper jag. Lyx. Jag ska bara försöka jaga fatt på min sista julklapp då...
Sen i kväll blir det lite julfika hos hans bästa kompis. Första kompisen jag träffar (ja förutom de som jag känner sen innan). Bäst man försöker visa upp sina allra bästa sidor alltså *s* Förhoppningsvis är jag väl inte alltför död och trött, men det går ju inte att garantera.

Julen spenderas i Karlstad, bara jag och PA. Förutom lite julmat hos svärmor, som vi förbarmar oss över en stund. Sen är tanken att vi ska göra Norrland lite osäkert i mellandagarna. Åka norrut på annandagen till mor och Bengan i första hand. Sen hälsa på storebror på vägen neråt igen.

Så nu är det PA:s tur att få lite dos av min släkt. Jag har ju redan träffat hans flera gånger. Vi får väl se hur han pallar det :-)

/C

  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.