Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Inlägget som försvann! (Husmor)
 

Inlägget som försvann! (Husmor)

Hmm. Ett inlägg försvann. Postade det tidigare i dag och det fanns med i min lista, men visas inte i bloggen.
Teknik kan vara så sanslöst tålamodsprövande ibland, speciellt när saker händer oväntat och till synes utan orsak.
Nåja, postar det igen då...


Från ca kl 13:00
"Idag funderar jag på att vara lite huslig. Tvättar redan några maskiner tvätt.

Sen måste jag åka och handla mat. Funderar på om jag kanske ska baka lite sen också. Kanelbullar @@  :) Kanske inte i kväll, men nån dag snart iaf. Var ute och promenerade lite häromdagen och gick förbi KF:s bageri precis när de gräddade kanelbullar. Det luktade underbart! Kom på att jag inte bakat såna på jättelänge.
Fast det är ingen idé att jag gör för mycket sånt, då min frys är alldeles för liten och jag inte har så många som kan hjälpa mig äta upp dem.

Bläddrade även i senaste Buffé från ICA och blev hungrig. Kan iofs bero på att jag inte ätit nått än.
Det är roligt med mat. Fast det tråkiga är att laga mat bara till sig själv och sen sitta framför tv:n och sleva i sig. Det är mycket roligare att laga mat till fler än en. När Mikael är här händer det väldigt ofta att vi lagar mat tillsammans. Han gillar också det här med mat. Lite av en finsmakare ibland :)

Det "gamla vanliga" en fredag: handla, laga mat, äta, dricka vin och titta på film. Men jag klagar inte! Det är trevligt och mysigt.

Ohh, nu blir jag ju ännu hungrigare.

/C"

-----
Och precis när jag postat det här så kom jag på vad som var fel!  :D  Nåja, nu är det fixat iaf.
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.