Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Baciller och annat skräp
 

Baciller och annat skräp

Lite småtrist helg. Fast det är iaf bra väder :)

Killen M har åkt på nått skräpvirus eller nån baskelusk. Så han övergav mig i helgen för sin egen soffa, fotboll och whisky som botemedel.

Lite tråkigt, men jag kan ju underhålla mig själv, stor flicka som jag är. Förstår också att han vill vara för sig själv ibland och speciellt när man är lite hängig. Men det är klart att jag saknar honom rätt mycket ändå. Vi ses inte alltför ofta.

Tog en promenad in till stan i kväll och glodde lite på RixFM festival som var i stan. Rätt mycket folk på torget faktiskt, gratis är ju gott. Krögarna gjorde sig nog en rätt rejäl hacka i kväll. Fast inte på mig, mitt kassavalv är rätt så tomt för tillfället.
Fast det var väl inga höjdarartister direkt. Och ljudet var kasst! De flesta körde mycket inspelat och pålagt, inget vidare. Live ska vara live annars är man inte mycket till artist. Tycker jag då, men jag kanske är kinkig :)
Fast Uno Svenningsson var rätt ok, alldeles för kort dock.

Men det var trist att stå där själv. Jag har inte många vänner här i stan som jag kan umgås med, gå ut med och så. Inga egentligen, om jag ska vara riktigt petig.
Nu kan jag inte påstå att jag lider så mycket av det faktiskt. Jag känner mig sällan ensam på det viset.
Jag är heller ingen partyprinsessa och har aldrig varit. Ibland kan jag nog snudd på vara lite osocial på det viset. Lite av en nörd som gärna sitter hemma och pysslar faktiskt. Jag har några få nära vänner istället, dessvärre på andra ställen i landet än just här.
Den ensamhet jag har känt är mer på ett helt annat känslomässigt plan än bara vänskap. Trots att jag kan vara lite ensamvarg, så ogillar jag väldigt att vara singel när jag är det.
Jag trivs bäst med att ha någon som är viktig för mig, som jag kan få rå om. Och jag är kram och puss-beroende, dvs en rätt så fysisk person när det väl kommer till någon som jag tycker om.

Fast vissa skulle nog protestera nu och påstå illvilliga saker, som att jag är lika olycklig när jag har någon som när jag är singel ;) Men det är en lång och invecklad historia och kan behöva många inlägg att förklara, så det går jag inte in på just nu. Det får bli en annan dag.

/C
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.