Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Kort och gott
 

Kort och gott

I dag har jag varit och snaggat mig. Kort blev det.


Jag har haft samma frisör sen jag flyttade hit, ca 6 år nu snart. Varför byta när man hittat nån man trivs med?
Tyvärr så är det väl inte den billigaste frisören i stan, men jag har inte lust att leta nån ny. Dessutom är det trevligt med Mia eftersom hon för det första är trevlig och känner igen en vid det här laget.
Sen är hon också är medveten om mina eksemproblem. Det är lite påfrestande att komma till nån ny som kommenterar det jag redan är mer än medveten om:
"Oj, du har visst lite eksem här i hårbotten!"
"Nähä?! Det menar du inte..."

Idag hade hon funderat på vad vi skulle hitta på redan innan jag kom. Kortare i nacken. Passar mig bra, för då kan jag vänta lite längre med att klippa mig. Mindre shampo går det åt också :) Arbetslösa snåljudas har talat.
Sen är det rätt skönt med en frisyr man inte behöver göra så mycket med. Lite torkning och vax och jag är fit for fight.

Så nu kan M få tänka igen att satan vad hon klipper sig ofta :)

/C
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.