Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Ich werde Deutsches erlernen
 

Ich werde Deutsches erlernen

Ich werde einen Kurs auf Deutsch an der Universität nehmen. Så tycker google att det heter iaf :)

Fråga mig senare om det är korrekt eller inte. Om jag kommer in och om kursen inte blir inställd eller nått sånt dvs.

Gluttade på restplatser på kurser universitetet i går kväll. Helst hade jag velat gått en kvällskurs i projektledning, men den var full.
Men så snubblade jag över en preparandkurs i tyska. Dvs för nybörjare. Hmm...det kanske kan vara nått?

Jag läste franska i grundskolan och var väl rätt bra på det. Tills jag slutade vill säga. Nu kan jag max säga vad jag heter och räkna till tio typ. Det skulle nog iofs komma tillbaka rätt fort, om jag läste en kurs eller så och det har jag funderat på ibland. Men det har inte blivit av.
Jag har alltid gillat språk och varit rätt duktig på det, om jag ska vara lite osvensk och framhäva mig själv nu. Engelska var mitt bästa ämne i skolan. Var endast fyra poäng från att spika de centrala proven på gymnasiet *skryter lite oklädsamt, när jag ändå håller på liksom*
Skulle gärna ha läst engelska på universitetet, men det blev heller aldrig av. Hade tyvärr dåligt med tid för det när jag pluggade.

Ibland har jag funderat på att läsa nått mer språk, på typ ABF eller medborgarskolan eller så. Spanska, tyska och italienska lockar.

Men en nybörjarkurs i tyska på universitetet är ju perfekt. Ingen kursavgift och akademiska poäng :)

Jag hoppas bara att kursen blir av nu och att jag kommer in. Ska skicka iväg ett brev i morgon. Bara för att jag är peppad så blir den väl inställd pga för få sökande eller nått annat dumt.

An der Tastatur
/C
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.