Strict Standards: mktime() [function.mktime]: You should be using the time() function instead in /var/www/skutta.se/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98
Ännu en blogg! - Mer om mig
 

Mer om mig

Jag... Är alltså en tjej på 30 år, boendes i Karlstad. Trivs alldeles ypperligt!
Har bott här sedan 1998 nu, men är ursprungligen från de lite nordligare (eller snarare mitten om man ska vara petig) regionerna av vårt land.
Började blogga någon gång sommaren 2005 och det återstår väl att se hur länge det intresset håller i sig. Har iofs skrivit dagbok på nätet mer eller mindre flitigt sen 2000 ungefär.

Skriver om allt möjligt. Har ambitiösa idéer om innehåll ofta, men gott om tålamod har jag lite av dessvärre. Men det kanske ändrar sig, man vet aldrig. Under har skett förr :)
Så det blir mest personliga saker, oftast en ganska personlig dagbok. Det är väl egentligen huvudsyftet med bloggen för mig. Att ha någonstans att lämpa av lite tankar och kreativitet.

Tycker också att det är kul att pyssla med själva det tekniska så att säga och har bloggen på webbhotell och under egen domän.
Sen att pysslandet är mer eller mindre framgångsrikt ibland får man ta, är långt ifrån så duktig som jag skulle vilja vara.

Välkommen att läsa min blogg om du vill och lämna gärna en kommentar när du ändå är här!

/C