Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Gå en mil i mina skor
 

Gå en mil i mina skor

Borde gå och lägga mig. Men jag är alldeles för pigg eftersom jag låg och läste alldeles för sent, sov alldeles för länge i morse och är alldeles för odiciplinerad.

I morgon bitti (eller egentligen idag om vi ska vara petiga) så tänkte jag kliva upp tidigt och gå till den skojiga arbetsförmedlingen för att anmäla mig där. Så får vi se vad de säger för skojigt om mig.
Jag hoppas innerligt att jag slipper gå tråkiga söka jobb-kurser och annat sånt blaj. Ska jag gå nått vill jag att det ska vara kurser som ger mig nått och inte bara ska sittas av för formalians skull. Men det kanske är för mycket att hoppas på är jag rädd för....

Tänkte iaf försöka vara morgonpigg och promenera in till stan i mina nyinköpta skor.

Mina nya pjucks


Merrell-dojor i strl 9½, fast mina är i färgen Blue/Grey med mörkblått foder och där det är grått på dessa. Ett skapligt fynd på Team Sportia med 20% rabatt.

Nåja, får hoppas att det inte regnar på mig åtminstone, även om jag ju har en ny regnjacka också :)

Men nu borde jag verkligen sova!
/C
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.