Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /hsphere/local/home/catarina/blog.skutta.se/pivot/modules/module_debug.php on line 98  Ännu en blogg! - Pysslar & donar
 

Pysslar & donar

Håller på och pysslar lite med sidorna just nu. Därför kan det nog hända att det ser lite konstigt ut då och då :)

Försöker att testa lite olika skojiga saker just nu. Ändrar och har mig. Så om det skulle se skumt ut, så är det helt normalt alltså.

För en gångs skulle har jag också varit lite förutseende och tagit en back-up på allt i fungerande skick INNAN jag börjde mickla.
Sånt brukar jag alltid komma på efteråt annars. Vilket är mycket korkat, för då är det alltid något som går åt skogen och så får man slita sitt hår och skrika obscena svordomar ett bra tag innan man får ordning på allt.

Konstigt nog kan jag bli sittande i flera timmar med sånt här, när jag är på rätt humör. Det är konstigt för jag har, som jag nämnt tidigare, ett ganska obefintligt tålamod. Kan kanske vara så att jag är en smula envis också. Har hänt att någon har påstått det...
Förstår inte alls vad de menar med det *visslar*

/C
  
Kom ihåg personlig information?

Emoticons / Textile
  ( Registrera ditt användarnamn / logga in )

Notifiera:
Hide email:

Fotnot: Alla HTML-taggar, förutom <,b>, och <,i>, kommer att tas bort från din kommentar. Du kan skapa länkar genom att skriva webbadressen eller e-postadressen i kommentarfältet.